Vuositarkastukset

Perushammashoitosi aloitetaan hammaslääkärin tekemällä suun limakalvojen ja hampaiden tarkastuksella. Kliinisen tarkastuksen tueksi otamme tarvittaessa röntgenkuvat.

Lue lisää

Korjaava hammashoito

Hammaslääkäri arvioi hammashoidon  tarpeellisuuden. Alkavia reikiä/initiaalikarieksia ei aina operoida, jos reikiintyminen ei ole mennyt läpi kiilteestä.

Lue lisää

Suuhygienistin palvelut

Suuhygienistiltä saat hoito-ohjeita mm. hampaiden puhdistukseen, kuivan suun ongelmaan ja vihlovien hammaskaulojen sekä  päivittäiseen suunhygieniaan.

Lue lisää

Oikomishoito

Ensimmäisellä hoitokerralla oikojahammaslääkäri tekee alkutarkastuksen ja otaa tarvittavat röntgenkuvat sekä mallin hampaistosta. Hän kertoo oikomisen vaiheet ja antaa kustannusarvion ja arvion oikomishoidon kestosta.

Lue lisää

Proteettisia ratkaisuja

Hampaiden (varsinkin etuhampaiden) puutuminen on esteettinen ongelma ja voi haitata sosiaalista elämää.
Mikäli hampaita puuttuu yksi tai useampi, tarvitaan erilaisia proteettisia ratkaisuja.

Lue lisää

Purentavaivat

Tyypillisimpiä oireita ovat hampaiden arkuus (etenkin aamuisin) purentalihasten jäykkyys, niska- hartiakipu, päänsärky sekä ”hammaskaulojen” vetäytyminen josta voi seurata vihlovaa kipua.

Lue lisää

Kirurgia

Hammas voidaan joutua poistamaan esimerkiksi oikomishoidon aloittamisen tai reikiintymisen vuoksi. Joskus tarvitaan kirurgista eli leikkauksellista hampaan poistoa (esim. puhkeamaton viisauden hammas).

Lue lisää

Varaa aika netissä tai soita

Olemme täällä Sinua varten!

SIIRRY NETTIAJANVARAUKSEEN

tai

SOITA HETI: 044 362 4790