Airi Korhonen, HLL

Hammaslääkäri

Kuopion Yliopisto on kouluttanut myös Airin hammaslääkäriksi v. 1998. Siitä asti hän on työskennellyt yksityisenä hammaslääkärinä ja aloittanut HammasRastin tiloissa v. 2002. Airi on paikalla tiistaisin. Airi hoitaa myös palveluseteliasiakkaita.

Eija Tiainen-Ikkelä, SHG

Suuhygienisti, yrittäjä

Eija on valmistunut hammashoitajaksi jo 1982 ja suorittanut Ylemmän hammashoitajan tutkinnon 1986, silloin ammattinimike oli Erikoishammashoitaja. Opinnot täydentyivät Hammashuoltajaksi 1993. Nykyinen Suuhygienisti nimike yhdisti koko ammattikunnan. Yrittäjyys alkoi 1997 ja HammasRastin omistajuus vuonna 2001.

Timo Korhonen, HLL

Hammaslääkäri, Hammasteknikko

Hammasteknikon tittelin Timo sai vuonna 1990 ja valmistui hammaslääkäriksi vuonna 1995 Kuopion Yliopistosta. HammasRastilla Timo on aloittanut toimintansa v. 1996. Vastaanotoltani  hänet tavoittaa maanantaisin. Timo hoitaa myös palveluseteliasiakkaita.

Raili Jääskeläinen, SHG

Suuhygienisti

Raili on aloittanut HammasRastilla marraskuussa 2017. Raililla on vankka työkokemus  myös erikoissairaanhoidon piirissä. Raili tekee suuhygienistin  työtä perjantai-iltaisin ja lauantaisin; kerran kuukaudessa tai sopimuksen mukaan.

Leena Minkkinen

Hammaslääkäri

Leena on opiskellut ja  valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1986 Oulusta. Leena työskentelee pääsääntöisesti Raaseporissa ja hänellä on oma vastaanotto Karjaalla. Leena on aloittanut HammasRastilla vuonna 2018 ja hoitaa potilaita kerran kuukaudessa lauantaisin. Apua saatavilla myös oikomishoidon osa-alueilla ja palveluseteli potilaat kuuluvat hoidon piiriin.

Petra Ruutinen, SHG

Suuhygienisti, yrittäjä

Petra on työskennellut suun terveydenhoitoalalla vuodesta 2012 lähtien. Työkokemusta on kertynyt laaja-alaisesti. Erikoissairaanhoidossa, opetustyössä ja yksityisillä hammaslääkäriasemilla sekä kunnallisella puolella. Petra jää vauvalomalle maaliskuun 2021 alussa.

Merja Harju, EHL(Oikomishoito)

Merja on toiminut  Kuopion yliopiston hammaslääketieteen laitoksella opettajana vuosina 1983-1990. Hän suoritti Oikomishoidon erikoishammaslääkärin tutkinnon 1988. Omalla vastaanotollaan Merja ahkeroi vuodesta 1986 aina vuoden 2016 loppuun saakka. Samalla ja vielä sen jälkeenkin Merja on konsultoinut oikomishoidon erikoishammaslääkärin roolissa  useilla eri vastaanotoilla. Nyt Merja on palannut HammasRastin tiloihin oman erikoisalansa oikomishoidon pariin ammatinharjoittajana.

Janni Mönkkönen, SHG

Suuhygienisti,yrittäjä

Jannin opinnot päättyivät 2017 suuhygienistin titteliin.  Hän on ehtinyt tehdä töitä yksityisillä vastaanotoilla suuhygienistin roolissa. Janni on tullut vastaanotollemme vuoden 2021 alussa ammatinharjoittajana. Iloinen  jalkapalloilija tuo tiimiimme raikkaan tuulahduksen. Janni avustaa hammaslääkäreitä ja hoitaa potilaita myös suuhygienistin roolissa. Kesällä 2021 hän kouluttautui lisää ja tekee nyt asiakkaille myös purentalihasten hierontaa.

Petri Huttunen, HLL

Hammaslääkäri

Petri on saanut oppinsa Kuopion Yliopistosta josta hän valmistui v. 1992 ja on siitä asti toiminut yksityissektorin hammaslääkärinä. Terveyskeskuksessa hän aloitti osa-aikaisena v. 2002 ja siirtyi HammasRastin riveihih v. 2008 jatkaen myös terveyskeskuksessa. Petri operoi keskiviikkona iltapäivästä ja torstaina 8.00-15.00.