Airi Korhonen, HLL

Hammaslääkäri

Kuopion Yliopisto on kouluttanut myös Airin hammaslääkäriksi v. 1998. Siitä asti hän on työskennellyt yksityisenä hammaslääkärinä ja aloittanut HammasRastin tiloissa v. 2002. Airi on paikalla tiistaisin. Airi hoitaa myös palveluseteliasiakkaita.

Eija Tiainen-Ikkelä, SHG

Suuhygienisti, yrittäjä

Eija on valmistunut hammashoitajaksi jo 1982 ja suorittanut Ylemmän hammashoitajan tutkinnon 1986, silloin ammattinimike oli Erikoishammashoitaja. Opinnot täydentyivät Hammashuoltajaksi 1993. Nykyinen Suuhygienisti nimike yhdisti koko ammattikunnan. Yrittäjyys alkoi 1997 ja HammasRastin omistajuus vuonna 2001.

Timo Korhonen, HLL

Hammaslääkäri, hammasteknikko

Hammasteknikon tittelin Timo sai vuonna 1990 ja valmistui hammaslääkäriksi vuonna 1995 Kuopion Yliopistosta. HammasRastilla Timo on aloittanut toimintansa v. 1996. Vastaanotoltani  hänet tavoittaa maanantaisin. Timo hoitaa myös palveluseteliasiakkaita.

Raili Jääskeläinen, SHG

Suuhygienisti

Raili on aloittanut HammasRastilla marraskuussa 2017.

Leena Minkkinen

Hammaslääkäri

Leena on aloittanut HammasRastilla vuonna 2018, hän hoitaa myös palveluseteliasiakkaita.

Petra Ruutinen, SHG

Suuhygienisti

Petra on työskennellut suun terveydenhoitoalalla vuodesta 2012 lähtien. Työkokemusta on kertynyt laaja-alaisesti. Erikoissairaanhoidossa, opetustyössä ja yksityisillä hammaslääkäriasemilla sekä kunnallisella puolella.

Merja Harju, EHL

Oikomishoito

Janni Mönkkönen, SHG

Suuhygienisti

Petri Huttunen, HLL

Hammaslääkäri

Petri on saanut oppinsa Kuopion Yliopistosta josta hän valmistui v. 1992 ja on siitä asti toiminut yksityissektorin hammaslääkärinä. Terveyskeskuksessa hän aloitti osa-aikaisena v. 2002 ja siirtyi HammasRastin riveihih v. 2008 jatkaen myös terveyskeskuksessa. Petri operoi keskiviikkona iltapäivästä ja torstaina 8.00-15.00.